Kako poživiti svoje stene s 3D lesenimi akustičnimi paneli

Kako poživiti svoje stene s 3D lesenimi akustičnimi paneli

3D leseni akustični paneli se uporabljajo že od 14. stoletja, kar jim daje dolgo zgodovino kot dekorativni element za stanovanjske in poslovne prostore. In čeprav so paneli kot dekor za nekaj časa postali nekoliko manj pogosta izbira, se to v zadnjem času izredno spreminja.

3D leseni akustični paneli, ki so nekoč veljali za slog oblikovanja, ki je bil najden le v zgodovinskih domovih, so se v zadnjih letih vrnili v polnem sijaju in malce drugačnem izgledu. Zdaj so 3D leseni paneli bolj dostopni in trajnostni kot kdaj koli prej. Prav tako so enostavni za montažo in ponujajo hitro, cenovno ugodno, a še vedno kvalitetno osvežitev in dodajanje značaja kateremukoli prostoru v vašem domu.

 

Prednosti 3D akustičnih lesenih panelov

Uporaba 3D lesenih panelov v različnih delih vašega doma prinaša številne prednosti. So enostavni za namestitev in ponujajo številne možnosti oblikovanja, ki zlahka ustrezajo vsakomur.

Enostavni za namestitev

Za mnoge ljudi je misel na kakršen koli projekt prenove doma, ki bi ga morali narediti sami, lahko neverjetno zastrašujoča in stresna. Toda 3D akustični leseni paneli za stene so za namestitev izredno preprosti – to vam pokažemo v sledečem videu, kjer poteka namestitev panelov DecorVibe:

 

Možnosti oblikovanja

Vsakdo ima svoje mnenje, ko gre za to, kaj bo v domu izgledalo dobro za dopolnitev prostora. Z različnimi barvnimi izbirami in vrstami lesa so stenske obloge odlična možnost, da se ujamejo s stilom in dekorjem, ki ga že imate v svojem domu.

 

Zaščitite svoje zidove

Medtem ko so v glavnem mišljeni kot dekoracija, 3D akustični leseni paneli utišajo zvoke in hrup, uporabni pa so tudi za zaščito sten pred poškodbami ali luknjami, ki jih povzročijo predhodno obešene fotografije in umetniška dela.

 

Prikrij staro

Namesto da bi šli skozi ogromen glavobol ob popolni prenovi stene, lahko uporabite lesene plošče, ki bodo preprosto prekrile prejšnje poškodbe, grdo barvo ali druge neželene lastnosti. Prostor bo kot nov, toplina lesa pa vas bo razveseljevala še dolga leta.

 

Popolnoma prilagodljivi

Med največjimi prednostmi 3D lesenih panelov je ogromno možnosti prilagajanja, med katerimi boste morali izbirati. Skupaj s posebnimi dizajni se lahko odločite, da naredite samo del stene ali spremenite druge vidike, morda pa se odločite za kombinacijo 60x60cm 3D akustičnih panelov, ki omogočajo ustvarjanje različnih vzorcev in oblik.

 

Izbira najboljših 3D akustičnih lesenih panelov za poživitev vaših sten

Obstaja nekaj dejavnikov, ki jih je treba upoštevati, ko gre za izbiro pravih lesenih panelov, ki bodo ustrezali vašemu prostoru in vašemu slogu.

Tukaj je nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljše lesene plošče za vaš dom:

  • Odločite se med osnovnim (npr. Naravni Hrast) ali bolj dovršenim videzom (Gold Hrast) panelov
  • Prepričajte se, da se izbrana barva ujema z drugimi deli vašega obstoječega prostora
  • Izmerite stene, da natančno veste, koliko akustičnih lesenih panelov potrebujete
  • Kupujte pri preverjenem podjetju, kot je Decorvibe, ki ponuja kakovostne materiale
  • Sledite ustreznemu postopku namestitve, če se odločite za namestitev sami (glejte video zgoraj)

Med najboljšimi načini, da svojemu prostoru vdihnete novo življenje, so 3D leseni akustični paneli odlična izbira za oživitev vaših sten. Te klasične obloge postajajo vse bolj moderna možnost oblikovanja, saj ljudje znova odkrivajo njihovo lepoto in številne načine uporabe.

Če iščete izredno kvalitetne in preprosto lepe 3D akustične lesene panele, potem ne iščite dlje od izjemnih izdelkov, ki jih ponuja DecorVibe! Če imate kakršna koli vprašanja ali želite več informacij o naši ponudbi, nas lahko kontaktirate na info@decorvibe.si ali pokličete na 051 873 879.

Nazaj na spletni dnevnik