Leseni paneli, pregradne stene - naročite barvne vzorce - DecorVibe.si

Leseni paneli, pregradne stene - naročite barvne vzorce - DecorVibe.si

Akustični leseni in dekorativni paneli v obliki vertikalnih letvic so absolutna novost v notranjem oblikovanju in javnih prostorih. DecorVibe akustične lesene panele, dekorativne lamele in pregradne stene, lahko uporabljate tako doma v stanovanju ali hiši, kot tudi v pisarniškem prostoru. Ne samo, da opravljajo strogo estetsko funkcijo, ampak imajo npr. akustični leseni paneli tudi zvočno izolacijo.

Pregradne stene in leseni paneli so odlični za ločevanje posameznih območij v odprtem prostoru, idealni pa so tudi kot stenska dekoracija in celo na stropu. Zaradi svoje strukture so videti lahkotni in elegantni. Najlepše izgledajo v modernih, minimalističnih interierjih ali v retro slogu.

Lamele, ki jih ponujamo, se odlično ujemajo z aktualnimi trendi dekorativnega urejanja. Poleg tega jih odlikujejo dobre akustične lastnosti in enostavna montaža. Ker pa vemo, kako pomembno je, da si pred odločitvijo za nov dekor le-tega pogledate/potipate v živo, vam ponujamo možnost naročila VZORCEV.

 

Dekorativne lamele 3x4 cm

Lesene letve oz. dekorativne lamele so trenutno eden najbolj priljubljenih elementov notranje opreme, ne glede na to, ali gre za stanovanjske ali poslovne prostore, poslovne ali storitvene prostore. Dekorativne lamele se odlično obnesejo v vsakem slogu in so lahko tako glavni okras kot preprosto dopolnitev celotnega dizajna. Eden najboljših predlogov na tem področju so zagotovo letvice v dimenzijah 3x4cm, ki so v naši ponudbi na voljo v ducat barvah in odtenkih hrasta. Namestite jih lahko na steno, z odmerjenimi enakomernimi razmaki med njimi, ali pa jih dopolnite z belimi/črnimi vmesnimi letvicami. Če bi si radi panele ogledali pred nakupom, si lahko TUKAJ naročite vzorce dekorativnih lamel.

 

Pregradne stene - lamele 2,2x7 cm

Okrasne letve  se uporabljajo na različne načine, ne samo za dekoracijo sten ali stropov, ampak vse pogosteje tudi za gradnjo predelnih sten. Takšna konstrukcija ne le izgleda dobro, ampak je predvsem zelo praktična. Zahvaljujoč temu se dobro obnese v mnogih primerih, predvsem kot element za ločevanje con v stanovanju, hiši ali pisarni. Ažurne letvice, iz katerih je možno izdelati pregrado, so v naši trgovini na voljo v več barvah, tako da je izbira velika. Na voljo vam je naročilo vzorcev preden se dokončno odločite za barvo in slog.

 

Dekorativni akustični paneli, primerne za vsako notranjost

Leseni paneli na filcu so izdelki, ki so odlični za vse vrste prostorov. Akustični paneli so univerzalni zaradi široke palete barv. Odlični so tako za moderne kot tradicionalne interierje. Njihova moderna oblika vam bo omogočila ustvarjanje čudovitega dekorja. Omeniti velja, da so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki imajo visok koeficient absorpcije zvoka, zato so kot nalašč za prostor z domačim kinom, spalnico, otroško sobo, pisarno ali v javnih objektih in glasbenih studiih.

Stenske letve niso le okras, ki bo odlično dopolnil ureditev vsake notranjosti, ji dal eleganco, nov nivo in stil. Akustični leseni paneli se uporabljajo tudi za zvočno izolacijo prostorov. Lamele na filcu imajo strukturo vertikalno razporejenih letvic, ki so izdelane iz visokokakovostnega MDF materiala v številnih odtenkih hrasta ter univerzalne bele in črne barve, tako da si jih kupec lahko izbere po svojih željah. Lamele so nameščene v razmaku 2cm na filc debeline 8mm. Je zelo praktična in funkcionalna rešitev, saj odlično utiša prostor. Asortiman trgovine DecorVibe trenutno obsega lamele na filcu višine 275 cm, katerih vzorce si lahko naročite TUKAJ. V ponudbi pa so tudi kvadratne 3D plošče na klobučevini dimenzij 60x60 cm, ki lahko s cik-cak polaganjem na steno ali strop tvorijo geometrijski vzorec, med njimi pa je tudi možnost namestitve LED luči za vrhunsko dodelan dekor.

Nazaj na spletni dnevnik